Binnenkort bij MyWheels: Enkele reis!

Het is feest, want we hebben binnenkort iets nieuws: Enkele reis. Zo boek je vanaf eind augustus niet alleen je retourrit, maar ook een enkeltje en laat je de auto achter op je bestemming. Dat kan nu al binnen 6 steden. Zo ben je flexibeler dan de yogaleraar van je yogaleraar.

Straks instappen? Laat je mailadres achter, geven wij je een seintje als het licht op groen staat!

Ja, ik stap in
22023003_MyWheels Beeld enkele uitnodiging-3

#101redenen voor een enkele reis

Je weet zelf het beste op welke momenten een enkele reis ideaal is. Maar laten we je op weg helpen. Vrijmibo? Heen met de auto, terug met het OV. Weekendje weg? Enkele reis naar het hotel, zonder het hele weekend parkeergeld te betalen. Die zijn namelijk altijd voor ons. Ook chill bij een dagje A’dam bijvoorbeeld, scheelt al gauw tientallen euro’s. Andere redenen? Trein gemist, last-minute vervoer nodig. Ochtendspits vermijden. Of heen naar je klant met de auto en terug met het OV als een trein je inbox legen.

Zo zijn er #101 redenen voor een enkele reis, wat is die van jou?

Ja, ik stap in
22023010_MyWheels Teasercampagne enkele reis #Fb&Insta_1080x1080px Geen -parkeerkosten Groen
22023010_MyWheels Teasercampagne enkele reis #Fb&Insta_1080x1080px Chill, laatste -trein gemist Groen
22023010_MyWheels Teasercampagne enkele reis #Fb&Insta_1080x1080px Cheers, -op je vrijmibo Groen
IMG_3904

Hoe stap je in?

Heel simpel. Gewoon via de app. Daar meld je je aan en geven wij je een seintje als het licht op groen staat en de enkele reis te boeken is. Voor de rest is alles hetzelfde als bij het boeken van een retourrit.

Let op: de enkele reis is beschikbaar in en tussen: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht,  Eindhoven & Nijmegen.

Ja, ik stap in

Enkele reis van of naar het vliegveld

Owja, vergeten we bijna te melden. Een enkele reis is natuurlijk ook super handig als je gaat vliegen of juist net bent geland. Daarom hebben wij airport-hubs, waar je de auto oppikt of achterlaat. Nu al op Eindhoven Airport en straks ook op Schiphol. Uber handig, toch?

 

Ja, ik stap in